CrossOver TrendScan

Uit de vele veranderingen binnen uw omgeving moet u juist deze kiezen die voor uw succes relevant is als u met vernieuwingen of aanpassingen uw klanten wilt verrassen.

Meer van hetzelfde is niet meer goed genoeg. Bent u op zoek naar nieuwe ideeŽn die er toe doen voor uw bedrijf en is fundamenteel onderzoek een stap te ver? Dan is de snelle en gerichte Crossover Scan van Trendsverklaard misschien iets voor u. Binnen een mum van tijd heeft u een uniek overzicht van nieuwe (product)kansen voor uw bedrijf. Trendsverklaard maakt hierbij gebruik van bepaalde scans met wereldwijde relevante informatie.

Interesse ? Stuur ons uw aanvraag, wij nemen dan vrijblijvend contact met u op. Klik hier

Brainstorm TrendScan

Het doel van een brainstormsessie is om tijdens de sessie zoveel mogelijk succesfactoren en productvarianten van het concept te bedenken.

Aan de hand van de door u aangeleverde conceptinformatie wordt voorafgaand aan de brainstormsessie een snelle trendscan gemaakt door Trendsverklaard. Hiermee verkrijgen we trendinformatie en ontdekken we interessante concepteigenschappen die vervolgens vůůr de start van de brainstormsessie in een inspirerende vorm gepresenteerd worden aan de groepsleden. Met deze informatie als basis kunnen de groepsleden vervolgens hun creativiteit focussen op het traceren van kansen.

Na afloop wordt de verkregen informatie door Trendsverklaard geŽvalueerd op relevantie en ontvangt u een verslag van bovenstaand.

Interesse ? Stuur ons uw aanvraag, wij nemen dan vrijblijvend contact met u op. Klik hier

NIEUWE ideeŽn VERBANDEN LEGGEN afgestemd wereldwijd verrassende INNOVATIES verbanden leggen afgestemd op uw bedrijf concurrent MEER VAN HET ZELFDE fundamentele onderzoek