TrendSupport

Waar mensen werken ontstaan ideeŽn. Helaas is er vaak te weinig tijd om ze uit te werken. Of ze blijken niet haalbaar te zijn.

Succesfactoren hoeven niet langer voor u onzichtbaar te blijven!

TrendSupport van Trendsverklaard biedt u op diverse manieren de mogelijkheid om snel en efficiŽnt de kansen van uw bedrijf, ideeŽn, producten of geplande innovaties te checken of te versterken.

Dit kan in de vorm van een:

  • incompany training / workshop / lezing over 'Trends & Trendwatching',
  • een zoektocht naar innovatieve ideeŽn voor uw bedrijf of product,
  • een trendspotting opdracht naar informatie die u kan prikkelen of interesseren,
  • een onderzoek/ analyse naar trends ter versterking van uw product of idee,
  • een trend ondersteuning bij een totaalconcept of een strategische innovatie,
  • trends die concurrentie zover mogelijk op achterstand houdt,
  • of een maximale bescherming tegen copycats.

Interesse ? Klik hier, dan nemen we contact met u op.

Heeft u interesse in een kant en klaar uitgewerkt concept?


  • Trendsverklaard scant voordurend wereldwijd naar nieuwe en relevante informatie. Als we aantrekkelijke nieuwe kansen tegenkomen gaan we op zoek naar bedrijven die samen met ons deze kansen willen uitwerken en introduceren in de markt.
  • De concepten waar we momenteel aan werken kunnen we, gezien de gevoelige informatie, niet in detail beschrijven.

Interesse? Klik hier, dan nemen we contact met u op.

TrendTipper

Unieke tips specifiek voor uw bedrijf. De TrendTipper is een nieuwsbrief met tips over nieuwe (product)kansen en concepten die u per e-mail ontvangt zodra Trendsverklaard relevante informatie voor u heeft. Deze tips zijn al voor u uitgewerkt. Denk hierbij aan informatie over leveranciers, prijzen en toepassingsmogelijkheden. U kunt er dus direct mee aan de slag en zo voorsprong op uw concurrenten houden.

De informatie die u ontvangt is uniek. Trendsverklaard scant voortdurend wereldwijd naar nieuwe en relevante informatie.
Verbanden leggen is ons vak en via al deze data beschikt Trendsverklaard dan ook over uitzonderlijke mogelijkheden om u in een zeer vroeg stadium te attenderen op nieuwe (product)kansen voor uw bedrijf.

Naast de informatie via e-mail ontvangt u ook een persoonlijke inlogcode voor de Trendtipper website zodat u uw tips te allen tijde in kunt zien.
Een persoonlijke database met de trends en kansen binnen uw branche en vakgebied. Ze ondersteunen u bij het anticiperen op de nieuwste marktontwikkelingen die relevant zijn om uw concurrentiepositie te versterken c.q. te handhaven.

klik hier voor meer informatie en tarieven

positieve hefboom DENKTANK BEPROEFD werkelijke kansen SUCCESFACTOREN model verrassen model attenderen DOELGERICHT begrijpen ONZICHTBAAR

Trends verklaart waarom mensen doen wat ze doen. Mensen willen graag uniek zijn, maar nog belangrijker, ze willen geaccepteerd en bewonderd worden door de groep waarmee ze zich verbonden voelen. Dat verklaart waarom trends zo'n betrouwbare signaalgever zijn voor toekomstig consumenten gedrag. Trendsverklaart waarom consumenten kopen wat ze kopen. De trend verklaart natuurlijk niet alles naar de toekomst, maar verklaart wel waarom mensen een trend zien als iets belangrijks om te volgen.